Zbritje Close W

Telefona ne zbritje

Edito Publikuar më 11.09.2017
ndryshme
Informatat:
 • Emri:

  Nicole
 • Telefoni:

  447751961212
 • Qyteti:

  Fushë Kosovë
 • Zbritje


  ndryshme
Përshkrimi:

Apple iPhone 7 €350 Euro iPhone 6S €230 iPhone 7 Plus Samsung S8 €410 S8 Plus Note 8 S7 edge S7 €320euro

Ne jemi distributorë të autorizuar të produkteve Apple dhe Samsung në Mbretërinë e Bashkuar dhe Malajzi. Të gjitha produktet Apple dhe Samsung kanë dy vjet garanci zyrtare, të reja, të mbyllura, të hapura dhe të pajtueshme me të gjitha rrjetet

Ne i shesim Rishites për qëllime rishitje dhe individë privatë për përdorim personal.

Ofertë promovuese: 15% zbritje në cash me blerje me shumicë

Blerësit e interesuar na kontaktoni më poshtë:

E-MAIL: [email protected]

WHATSAPP/TEL: +447751961212

WHATSAPP/TEL: +601136583185

Më poshtë është çmimi total i shitjes me shumicë për shitësit për qëllime rishitje dhe individë për përdorim personal. Shuma e euros e treguar mund të konvertohet në monedhën tuaj vendase për qëllime pagesash

Apple iPhone 7 32GB kushton €350 Euro

Apple iPhone 7 128GB kushton €380 Euro

Apple iPhone 7 256GB kushton €410 Euro

Apple iPhone 7 Plus 32GB kushton €410 Euro

Apple iPhone 7 Plus 128GB kushton €430 Euro

Apple iPhone 7 Plus 256GB kushton €530 Euro

Apple iPhone 6S 16GB kushton €230 Euro

Apple iPhone 6S 32GB kushton €255 Euro

Apple iPhone 6S 64GB kushton €280 Euro

Apple iPhone 6S 128GB kushton €300 Euro

Apple iPhone 6S Plus 32GB kushton €300 Euro

Apple iPhone 6S Plus 64GB kushton €320 Euro

Apple iPhone 6S Plus 128GB kushton €350 Euro

Samsung Galaxy S8 64GB kushton €410 Euro

Samsung Galaxy S8 Plus 64GB kushton €475 Euro

Samsung Galaxy S7 EDGE 32GB kushton €350 Euro

Samsung Galaxy S7 EDGE 64GB kushton €380 Euro

Samsung Galaxy S7 32GB kushton €320 Euro

Samsung Galaxy S7 64GB kushton €355 Euro

Samsung Galaxy Note 8 64GB kushton €530 Euro

Samsung Galaxy Note 8 128GB kushton €600 Euro

Samsung Galaxy Note 8 256GB kushton €630 Euro

Ne i shesim Rishites për qëllime rishitje dhe individë privatë për përdorim personal.

Ofertë promovuese: 15% zbritje në cash me blerje me shumicë

Blerësit e interesuar na kontaktoni më poshtë:

E-MAIL: [email protected]

WHATSAPP/TEL: +447751961212

WHATSAPP/TEL: +601136583185

Shpërndaje:

Të tjera