Zbritje Close W

Mobilshop Uni Tel

Edito Publikuar më 31.05.2020 -50%
Informatat:
 • Emri:

  Mobilshop UniTel
 • Telefoni:

  38344577667
 • Qyteti:

  Gjilan
 • Zbritje

  -50%
Përshkrimi:

Me 3 qershor po bëhemi 20 vjeç, edhe po ju ftojmë krejtve n’festë çmimesh!?

Nëse ki prit për zbritje, t’ka ardhë dita. Çdo produkt, servisim dhe shërbim, prej 10 deri n’50% zbritje.??

Mos e hup këtë mundësi, se veç njëhere n’20 vjet e ki.??

Shpërndaje:

Të tjera