Zbritje Close W

Frigorifer

Edito Publikuar më 24.04.2017469.99€
Informatat:
Përshkrimi:

Gjenerata ION e frigoriferëve përfundimisht e vendos Gorenje-n në pozitat e markave më të mira në treg. Cilësia dhe vlera janë përsosur me anë të materialeve, linjave të projektuara në mënyrë diskrete, rafteve të cilësisë së lartë dhe përmirësimeve të tjera të shumta funksionale.
Thelbi i të gjitha zgjidhjeve tona të avancuara është teknologjia IonAir, e cila imiton plotësisht proçesin natyror të jonizmit dhe freskon ajrin e frigoriferit me anë të sistemit të ventilimit – MultiFlow 360?

Shpërndaje:

Të tjera