Zbritje Close W

ASUS T100HA-FU026T, i bardhë

Edito Publikuar më 25.11.2016344.50€
Informatat:
 • Emri:

  Gjirafa50
 • Telefoni:

  37744991206
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Çmimi:

  344.50€
Përshkrimi:

Shënim: Ky laptop ka tastierë me disa simbole Çeke. Kliko këtu për të shikuar se si duket.
"Praktik dhe elegant"
Transformer Book nga ASUS është seri hibride që kombinon funskionet e laptopëve dhe tabletëve në një paisje të vetme. Kjo seri ka trup prej alumini tejet elegant, të sofistikuar dhe të qëndrueshëm, me performancë të fuqishme, të shpejtë dhe të pajisur me të gjitha sistemet moderne të Windows.
Ekrani i kësaj serie hibride është 10.1", me prekje, dhe shafq pamje të qarta dhe me ngjyra të ndezura përplotë jetë të cilat mund të shihen nga të gjitha këndet. Tranformer Book është i pajisur me kamerë të përparme dhe prapme për komunikim online, për incizime dhe kapje të çdo momenti. Poashtu, kjo seri veçohet për pajisjet e zërimit të cilat prodhojnë e zë të qartë dhe kumbues.
Jetëgjatësi e baterisë së Transformer Book mund të zgjasë gjatë gjithë ditës me një karikim të vetëm! Veçanti tjetër është edhe tastiera dhe touchpad (miu) të cilat mundësojnë që Transformer Book të përdoret siç dëshironi ju, laptop apo tablet.

https://gjirafa50.com/produktet/asus-t100ha-fu026t-i-bardhe/

Shpërndaje:

Të tjera