Zbritje Close W

LG G5, Black Friday në Gjirafa50

Edito Publikuar më 25.11.2016522.50€
Informatat:
  • Emri:

    Gjirafa50
  • Qyteti:

    Prishtinë
  • Çmimi:

    522.50€
Përshkrimi:

"Titani që shkëlqen bashkë me diellin"

LG G5 është një ndër celularët e mençur më inovativ në treg i cili vjen me dizajn tejet elegant dhe performancë të jashtzakonshme. Ky verzion vjen me përmisime dhe avansime të hatashme në pajisjet e zërimit dhe në shfaqjen e imazheve. Veçanti e këtij celulari është pjesa e poshtme lëvizëse e cila mundëson ndërrimin e baterisë kurdo që është e nevojshme.
Celulari i meçur LG G5 ka procesorë katër bërthamësh Qualcomm Snapdragon dhe RAM 4GB; ky kombinim garanton performancë të jashtzakonshme dhe operim të çdo lloj aplikacioni pa asnjë ndërprerje. Poashtu, LG G5 ka lexues të shenjave të gishtërinjëve (ID touch).

Ekrani i LG G5 është 5.3” Quad Full HD me rezolucion 2560 x 1440 që shafq imazhe tejet të qarta, me ngjyra më të ndezura dhe me kënd shikimi më të gjërë. Vecanti tjetër e këtij celulari është shikimi i pamjeve edhe gjatë kohës me diell, gjë që është e pamundshme në celularët tjerë në treg.

Ky celular ka dy kamera, një të perparme 8MP dhe një dual kamerë të prapme 16MP dhe 8MP me shtrirje shikimi 78° dhe 135°. Këto kamera janë të përkryera për kapje të imazheve dhe incizimin e videove 4K Ultra HD.

Me LG G5 nuk keni nevojë më të klikoni butonin për të kontrolluar kohën, datën apo njoftimet, gjërat e rëndësishme janë gjithmonë në ekran!

Shpërndaje:

Të tjera