Zbritje Close W

Stoli Magnetike

Edito Publikuar më 12.01.2017 -20%
Informatat:
Përshkrimi:

Ejani dhe na vizitoni, shihni produktet tona, ne jemi te hapur per bashkepunetorë pa numër të limituar. Ketu tek ne në Energetix, punohet më ndryshe, në një menyre unike - duke përdorur sistemin multi-level marketing, ky lloj i të bërit biznes i deshmuar për sukses.

Tek ne do te gjeni pjese ekskluzive, stoli me dizajne qe do t'iu fascinojne me bukurine e tyre me magnet të integruar qe perbejne akcesorë unik për mirëqenien tuaj. Ju mundeni t'i shihni produktet tona edhe nepermes katalogut tone online ne facebook (Energetix Kosova) https://web.facebook.com/energetiksi/.

Shpërndaje:

Të tjera