Zbritje Close W

Kondicioner

Edito Publikuar më 03.04.2017469.99€
Informatat:
Përshkrimi:

**Ofertë Speciale***

Kondicioner nga Gorenje 12 dhe 18 me inverter, zgjidhja e duhur për kontrollimin e temperaturës (ftohje + ngrohje). Gjatë punës kondicioneri gjithashtu filtron ajrin nga aroma të pakëndshme dhe ndihmon në freskimin e ajrit. Teknologjia e fundit e kondicionerit lejon funksionimin sa më efikas dhe ekonomik.

Gorenje Department Store
Prishtinë, Mitrovicë, Gjilan dhe Pejë

Shpërndaje:

Të tjera