Zbritje Close W

Fivestar Fitness

Edito Publikuar më 10.05.201759.00€
Informatat:
Përshkrimi:

A jeni gati për Verë?
SUPERFIT Oferta, nga sot në të gjitha Qytetet: Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Gjilan dhe Fushë Kosovë.
- Ushtro 6 muaj për vetëm 59 Euro
- Ushtro 12 muaj për vetëm 89 Euro
Nxitoni Ofertën mund ta bleni deri më 19 Maj.

Shpërndaje:

Të tjera