Zbritje Close W

PENISI I VOGEL - DESHIRONI TA RRISNI PENISIN EDHE 14.224 CM PER GJITHMONE

Edito Publikuar më 06.05.2018
ndryshme
Informatat:
 • Emri:

  Gashi
 • Telefoni:

  38344845808
 • Qyteti:

  Prishtinë
 • Zbritje


  ndryshme
Përshkrimi:

Bimor - natyral e rrit penisin cm per gjithmone.
Perdorimi behet rregullisht deri ne 30 dite.
Kete produkt bimor e zbuluane Afrikanet, dhe me ndihmen e ketij produktit bimore ata fituan rekord boterore me penisin e tyre, gjithashtu edhe sot penisi i tyre eshte i njohure ne boten e sotme me madhesin e tij dhe me fuksionimin e tij si penis i vertet dhe gjigant.
Gjithashtu kete produkt bimor e perdorin per rregullimin dhe funksionizimin e penisit , e perdorin edhe ata personat te cilet punojn dhe jan duke punuar neper organizatat e Pornove per ti realizuar veprimet dhe deshirat e tyre ne vendin e pornove, dhe inqizimet ne videot e pornove.
Ky produkt bimor i kaltert i sjelle keto rezultate:
1. E rrit penisin edhe 14.224 cm per gjithmone
2. Ereksione te forta
3. Zgjatje e deshires sexuale
4. Qendrueshmeri
5. Trashesi
6. Zgjerim

POROSIA arrin te ju per 1 - 2 dite. Ne e RUAJMI PRIVATESIN E JUAJ. Pako e kamoffuar si pako kepucesh apo si pako elektroshtepiake .
Derguesi nuk e din se afar Poseidon pako ne mbrenda dhe as qfar esht duke sjellur tek ju. Vetem ne e diejmi se qfar kae brenda ne pako.

POSTA FALAS - Per ne Shqiperi, Maqedoni, Kosove, Mali i Zi (Montenegro).

Per Info Tel. ose vib ose Whats App +38344845808
QMIMI - 130 ero

Shpërndaje:

Të tjera