Zbritje Close W

Fillo Verën me JYSK oferta me ZBRITJE

Edito Publikuar më 09.05.2018 -67%
Informatat:
Përshkrimi:

JYSK është një tregim danez i një njeriu i cili kishte besim në idenë e tij e cila ishte blerja e mallit kualitativ në sasi të madhe dhe mundësia ti ofronte konsumatorëve të tij çmime më të volitshme se vendet tjera.

SOT, JYSK GROUP ka më shumë se 2,601 dyqane, mbi 22,000 të punësuar në 50 shtete, dhe ka qarkullim vjetorë 3.12 billion €. Rritja është e qëndrueshme dhe e kontrolluar, duke ju bër të mundur qindra kolegëve të rinjë ti bashkohen grupit tonë.

Shpërndaje:

Të tjera