Zbritje Close W

Ora Esprit në zbritje

Edito Publikuar më 13.02.2017
ndryshme
Informatat:
Përshkrimi:

Ora per femra dhe meshkuj nga firma 'Esprit' ne ZBRITJE!!!

Me:
-2 vite garancion
-Qelik i plote
-Xham mineral Safire
-Mekanizem Crono Dual Time

Diller te autorizuar per shitjen e orave Esprit, Pierre Cardin. Poashtu edhe per shitjen e aksesoreve te argjendite.

Sheshi"Nena Tereze"

Shpërndaje:

Të tjera