Zbritje Close W

Pajisje për skijim në zbritje

Edito Publikuar më 06.01.2017 -20%
Informatat:
Përshkrimi:

Sezona e dimrit eshte ne kulmin e saj dhe bora ka kapluar vendin tone. Furnizohuni me pajisje te kualitetit te larte nga TECNOpro dhe filloni aventuren e juaj dimerore. Keto produkte mund ti gjeni vetem ne Intersport, tani edhe ne zbritje.

#helmeta #syze #ski

Albi Mall, Kati i dytë

Shpërndaje:

Të tjera