Zbritje Close W

Chipolino

Edito Publikuar më 03.04.2017 -50%
Përshkrimi:

OFERTË SPECIALE
ZBRITJE DERI -50% në këto produkte !

*Sasia e produkteve në zbritje e limituar*

Dyqani kryesor në Lagjen Kalabria (afër stacionit të autobusëve), dhe 2 pikat tjera në Albi Mall dhe Rruga B (Lagja Mati 1)

Shpërndaje:

Të tjera