Zbritje Close W

Ngrohje qendrore dhe uje

Edito Publikuar më 11.02.2017
ndryshme
Informatat:
Përshkrimi:

OFERT SPESIALE per te gjith klientet tone.
BAZA HIDRO TERM bejm instalimin e ngrohejs qendrore dhe instalimin e ujesjellsit ne ter teritorin e kosoves.
MERR OFERTEN TONE
Ne furnizojm me te gjithe materijalin per Ngrohje qendrore, ujesjelles dhe kanalizim nga markat me te njohura Europiane .
Paguaj vetem ate qe merr dhe as nje cent me shum. INSTALIMI PA PAGES
Me respekt BHT TEL... +383 (0) 45 244 173

Shpërndaje:

Të tjera